Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Jack Poels met eerste solovoorstelling in Maastricht
maandag 10 februari 10:30

Na 35 jaar komt Jack Poels met zijn eerste solovoorstelling naar het theater. Hij wordt daarbij live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven.

Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken. Een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal. Op dinsdag 2 en woensdag 3 juni is Jack Poels te zien in de theaterzaal in AINSI Maastricht.

Jack Poels over de titel ‘Blauwe Vear’: “Op de dag dat mijn zoon voor zijn studie naar Zuid-Korea vloog, vond ik in een modderpoel een veer van een Vlaamse gaai. Niet alleen was het een prachtig exemplaar, het vinden van zo’n blauwe veer blijkt ook nog eens een speciale boodschap in zich te dragen: denk terug waar je aan dacht op het moment dat je ze vond. Vanaf toen was er geen houden meer aan. De blauwe veer werkte als een trigger voor dit album”.

Jack Poels Solo Tour: Blauwe Vear

Dinsdag 2 juni en Woensdag 3 juni 2020 – 20.30 uur AINSI

Info en ticketverkoop: www.tahv.nl/jackpoels

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Theater aan het Vrijthof

Jack Poels

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:46 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 13.9 °C W 1 Min: 13 Max: 18
Evenementen