Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Valentijn wandeling voor baasje(s) en hond in Lanaken is Benelux primeur
woensdag 12 februari 08:30

De eerste valentijn belevingswandeling waaraan alle baasjes met hun hond kunnen deelnemen zal plaatsvinden op zondag 16 februari in Lanaken (België).  De start is voorzien op het voormalige recreatie domein de Krieckaert. Nadien zijn er diverse wandelafstanden voor baasjes met een pup, junior hond of senior hond.  Het wandelparcours loopt volledig in het aansluitende park der hoge Kempen. Starten kan vanaf 12.00 uur.

Organisator Stefan Vranckx van Event Construct uit Beringen is niet aan zijn proefstuk toe in het organiseren van belevingsevenementen voor baasje en hond. Vorig jaar plaatse wij de eerste  pop up hondenbar in de Benelux in Beringen in de zomer. Meer dan 4000 baasjes en 2000 honden kwamen op bezoek. In het najaar van 2019 was er dan nog de Industrial Dog Walk by Night, dat weken op voorhand was uitverkocht.

De organisatie in Lanaken komt er op vraag van de Nederlandse uitbaters van de taverne op het domein van De Krieckaert. Leny & Dion hebben zelf honden en staan pal achter het idee van hun brasserie waar honden welkom zijn. De ideale locatie dus voor de start en aankomst van deze Valentijn wandeling.

Valentijn staat voor verwennen en beleven, daar gaan wij ook voor zorgen. De baasjes ontvangen bij de start een fluohesje en een borstnummer. Hierop kan je dan de naam van de hond vermelden. De hond ontvangt een diner bon.

Dan kunnen baasjes en hond op stap voor de gekozen opstand (bewegwijzerd parcours). Voor de pups voorzien wij een kortere afstand van ongeveer 1 km. Voor de jonge honden (junior) is er een afstand van 3.3 km. Tenslotte voor de volwassen honden (senior) is er een afstand van 5.5 km.

Op het einde van de wandeling kan de hond de diner bon (zal voor baasje zijn om dit te doen) omruilen aan de hondenbar voor een honden friet met honden mayo en de keuze uit Vlees, vis of kip.  Deze producten hebben wij ontwikkeld voor de hond en zijn niet voor menselijke consumptie.

Maar er is ook aan de baasjes gedacht om samen met de hond iets lekkers te eten. Een glaasje prosecco en een frietje met stoofvlees of goulash voor slechts € 8. Kortom, een leuke dag met je viervoeter afsluiten samen in de taverne.

Baasje(s) en hond kunnen dan nog een leuke selfie maken voor de hondenbar met onze tekstballonnen met win actie.

Online reserveren kan via www.hondebar.be tot en met 13 februari aan voordeeltarief. Ter plaatse inschrijven kan op zondag 16 februari vanaf 12.00 uur. Om alles vlot te laten verlopen is het aantal honden beperkt tot 500.

Graag al een idee waar het over gaat in beeldvorm? Neem dan zeker eens een kijkje op de website www.dog-walk.be

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Wandelen

Het weer in Limburg
maandag 28 september 06:21 Zwaar bewolkt Maastricht 10.7 °C ZZW 2 Min: 13 Max: 14
Evenementen