Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Rappers Dopebwoy en Ashafar op FRIS-feest in Maastricht
woensdag 12 februari 10:30

De bekende rappers Dopebwoy en Ashafar gaan 4 april optreden in Maastricht op het populaire jongerenfeest FRIS in de Muziekgieterij. Dat maakt 4PM Entertainment, de organisatie achter de FRIS-feesten onlangs bekend. Het optreden is niet voor iedereen toegankelijk. FRIS-feesten zijn voor tieners van 12 t/m 16 jaar.

Met de aankondiging van rappers Dopebwoy en Ashafar als headliners maakt FRIS een debuut in Maastricht. De alom bekende rappers produceren veel populaire nummers onder de jongeren-doelgroep en Dopebwoy is nu bezig met zijn eerste nationale tour door heel Nederland. Naast Dopebwoy en Ashafar treden er meerdere DJ’s en live artiesten op. Philippe Hes, de organisator van FRIS: “Zij mogen absoluut niet ontbreken op FRIS. Deze artiesten hebben veel jonge fans die hen normaal gesproken enkel online kunnen zien. Wij bieden tieners graag een unieke uitgaanservaring. Wij zijn ervan overtuigd dat dit in Maastricht absoluut gaat lukken met deze bekwame artiesten.” Dopebwoy en Ashafar treden daarnaast op in diverse andere steden waar FRIS wordt georganiseerd.

FRIS werd 13 jaar geleden in Amsterdam opgericht door Philippe Hes en Mitchel Bovenlander. Het concept was, en is nog steeds simpel: een echte clubavond voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, zonder alcohol, tabak en drugs. Vorig jaar maakte FRIS bekend daarnaast te stoppen met de verkoop van energiedranken.

FRIS wordt georganiseerd in vijftien steden door heel Nederland en ontving door de jaren heen bekende artiesten als Lil Kleine, Hardwell, Martin Garrix en Ali B. Met bijna 100.000 bezoekers per jaar is FRIS marktleider in het jongerensegment in Nederland.

FRIS Maastricht

Tickets: €11,50 (voorverkoop) & €14 (deurverkoop)

Tijden: 19:30 - 00.30 uur (deuren sluiten om 22:00 uur)

Legitimatie verplicht

Meer informatie en tickets:

 www.wijzijnfris.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

FRIS

Het weer in Limburg
woensdag 30 september 05:52 Zwaar bewolkt Maastricht 14.0 °C Z 2 Min: 11 Max: 19
Evenementen