Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Valentijn wandeling voor....baasjes en hond afgelast wegens te verwachten storm
vrijdag 14 februari 12:30

Met spijt in het hart en ondanks de vele inschrijvingen is de organisatie genoodzaakt de geplande valentijn wandeling van komende zondag 16 februari te annuleren. Na overleg met het KMI en de beheerders van het park is het risico te groot door de verwachte wind.

Mensen die reeds online tickets hadden gereserveerd zullen een mail ontvangen. Hierin krijgen ze de keuze om het bedrag terug te storten of om over te zetten naar de paas wandeling op zondag 19 april (laatste zondag van de paasvakantie)

Op deze zondag bekijken we een aantal nieuwigheden. Wandelen kan dan al vanaf 10.00 uur na een open air ontbijt voor baasje en hond (Primeur in België), Paaseieren zoeken voor de hond (aangepast product voor de hond, geen echte chocolade). Meer info volgt snel.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak, maar veiligheid gaat boven alles.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Valentijnsdag

wandeling

Het weer in Limburg
zaterdag 04 april 14:16 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 13.4 °C O 1 Min: -1 Max: 14
Evenementen