Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Ruillocatie kinderkleding in Theresiaschool
donderdag 20 februari 08:30

Kent u Krijg De Kleertjes Maastricht al? Tot voor kort gehuisvest in het tekenlokaal van Werkhuis Maastricht Noordoost en sinds 12 februari op de benedenverdieping van de Theresiaschool aan de Groene Loper. Geen trappen meer en daardoor veel toegankelijker voor kinderwagens en rolstoelen.

Wat doe je met kinderkleding die niet meer past? Die ruil je! Onder dat motto opent Krijg De Kleertjes Maastricht iedere tweede woensdag van de maand tussen 15.00 en 17.00 uur haar deuren, op de benedenverdieping van de Theresiaschool aan de Groene Loper. Door dit initiatief krijgen kleren (van de kleinste babymaat tot de grootste kindermaat) een tweede leven. En dat is niet alleen duurzaam, het is ook nog eens goed voor de portemonnee én het levert mooie contacten op tussen ouders.

Tweede leven

Marlies, zelf moeder van jonge kinderen, werd op dit idee gebracht door de landelijke organisatie Krijg De Kleertjes (www.krijgdekleertjes.nl). Met de start van een ruillocatie in Maastricht Oost is er een nieuwe ontmoetingsplaats bijgekomen. Kleren krijgen hier een tweede leven. En dat is niet alleen duurzaam, het is ook nog eens goed voor de portemonnee én het levert mooie contacten op tussen ouders.

Helpen?

Naast kinderkleren zijn ook vrijwilligers die oprichtster Marlies Swinkels willen helpen van harte welkom!

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

kinderkleding

Het weer in Limburg
maandag 25 oktober 09:55 Zwaar bewolkt Maastricht 8.6 °C Z 3 Min: 3 Max: 12
Evenementen