Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Ook Zienen Hoegen Hoeglöstegheid Luc II wacht ware confettistorm
zaterdag 22 februari 09:00

Het weerbericht voor zaterdag 22 februari luidt als volgt: Zware confettistormen rond 14.30 uur in het centrum van de stad.

Het carnavalsprogramma voor zaterdag 22 februari:

Om 12:45 uur zal Zienen Hoegen Hoeglöstegheid Luc II (Stadsprins Mestreech) arriveren op het Station Maastricht, waar hij na een openbare zitting in de stationshal zijn Garderizzjemint de Kachelpiepers zal inspecteren

Rond 14.00 uur vertrek de optocht richting de Markt waarbij de Tempeleers en Zienen Hoegen Hoeglöstegheid Luc II de traditionele confettistorm op de Kesselskade en Hoenderstaat zullen moeten ondergaan.

Aansluitend wordt ’t Mooswief geëerd met een groetenkrans gemaakt door Meijer - Scharis Groenten & Fruit. Om 15.11 uur start in het stadhuis de Machseuverdrach welek live te volgen is via RTV Maastricht.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

De Tempeleers

Het weer in Limburg
maandag 25 oktober 10:14 Zwaar bewolkt Maastricht 8.6 °C Z 3 Min: 3 Max: 12
Evenementen