Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuwe keukens voor Ronald McDonald Huizen Limburg
woensdag 26 februari 08:30

Volop kookplezier met nieuwe keukens van Bruynzeel Keukens bij Ronald McDonald Huis Maastricht en vakantiehuis Kindervallei in Limburg.

Een nieuwe, grote, leefkeuken in de gezamenlijke keukenruimte in Ronald McDonald Huis Maastricht en acht nieuwe keukens in de vakantieappartementen van de Kindervallei in Valkenburg werden 14 februari door Bruynzeel Keukens en het Ronald McDonald Kinderfonds feestelijk geopend. Met deze vernieuwde keukens kunnen gezinnen met een ziek en/of zorgintensief kind in een huiselijke omgeving genieten van een zelf gekookte maaltijd.

Bruynzeel Keukens en het Ronald McDonald Kinderfonds: een warme band

De keuken is het hart van het huishouden, maar wat als dat huishouden zich tijdelijk verplaatst omdat je kind ernstig ziek is? Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een thuis aan gezinnen om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind, broertje of zusje. De keukens in de Ronald McDonald Huizen in heel Nederland worden tegen een sterk gereduceerd tarief geleverd door Bruynzeel Keukens.

Bruynzeel Keukens: ‘’Wanneer je ver weg bent van huis en veel zorg hebt om je kindje, is het belangrijk om een warme, huiselijke omgeving in de buurt te hebben. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt zo’n plek. Door de Huizen in de buurt van ziekenhuizen in heel Nederland, bieden zij mensen een thuis ver van huis. In de vakantieparken is ruimte voor ontspanning met het gezin en zijn de vakantieappartementen van alle gemakken voorzien. Wij zijn blij als Bruynzeel Keukens een bijdrage te kunnen bieden aan deze huiselijke omgeving met onze keukens.’’

De Kindervallei

De Kindervallei in Valkenburg aan de Geul biedt gezinnen met een zorgintensief kind van 0 tot en met 25 jaar een ontspannen vakantie met prachtig aangepaste vakantieappartementen. Ook voor jongeren die zelfstandig of met begeleiding hun vakantie willen vieren, is er van alles te beleven.

In 2018 leverde Bruynzeel Keukens een complete woonkeuken bij de Kindervallei: de ruime woonkeuken is inmiddels dé ontmoetingsplek binnen de Kindervallei. Meerdere gezinnen kunnen tegelijk gebruik maken van de keuken. Door middel van aanrechtbladen die verstelbaar zijn in hoogte, kunnen kinderen die afhankelijk zijn van een rolstoel volwaardig mee koken.

Dit jaar zijn de acht vakantie appartementen volledig vernieuwd. Voor elk appartement is een nieuwe Bruynzeel keuken geleverd. Met hulp van bladenleverancier Dekker Zevenhuizen en leverancier van keukenapparatuur Pelgrim kunnen gezinnen die te gast zijn in het vakantiehuis optimaal genieten van de nieuwe keukens.

Nieuwe woonkeuken voor Ronald McDonald huis Maastricht

In Ronald McDonald Huis Maastricht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Maastricht UMC+. In de gezamenlijke woonkamer en keuken komen gezinnen op adem na de vaak lange dagen in het ziekenhuis. De keuken vormt hierin een belangrijke plaats. Hier is zowel ruimte voor gesprekken met andere gasten als voor ontspanning. Men kan hier, alleen of samen koken. Daar is in het ontwerp van de keuken rekening mee gehouden. Zo zijn er veel koelkasten geplaatst en is de keuken voorzien van twee prachtige kookeilanden. Jetstone sponsorde de aanrechtbladen voor de keuken. 

Op vrijdag 14 februari werd de keuken met een heerlijke Valentijnslunch geopend door Margo de Kock, manager van het Huis. Bij de opening waren ook de betrokkenen vanuit Bruynzeel Keukens aanwezig om de keuken in het huis te bewonderen.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zaterdag 28 maart 19:02 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 10.7 °C N 4 Min: 2 Max: 7
Evenementen