Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Voorlopig geannuleerd opening Streetlife
donderdag 19 maart 10:30

In verband met het Corona-virus is Museum aan het Vrijthof helaas genoodzaakt om de geplande opening van de tentoonstelling Streetlife - die zou plaatsvinden op zaterdag 21 maart a.s. - tot nader bericht te annuleren.

De intentie van Museum aan het Vrijthof is om de opening op een later tijdstip alsnog te laten doorgaan in bijzijn van beide fotografen, Jamel Shabazz en Hans Rietveld. Wanneer dit precies zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

Veiligheidsmaatregelen

Fotomuseum aan het Vrijthof volgt het standpunt van de Museumvereniging die adviseert de gezondheidsrichtlijnen die vorige week door het kabinet zijn uitgevaardigd te volgen. Dit betekent een verbod op evenementen met meer dan honderd bezoekers.

Dat geldt ook voor locaties waar meer dan honderd mensen komen zoals theaters en musea. Het allerbelangrijkste is nu de gezondheid van medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van musea. Dit betekent dat Museum aan het Vrijthof tot minimaal het eind van deze maand volledig gesloten zal zijn.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Coronavirus

Het weer in Limburg
zaterdag 28 maart 18:10 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 11.6 °C NNO 4 Min: 2 Max: 7
Evenementen