Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Vliegverbod Spanje naar aanleiding van Coronavirus
zondag 22 maart 08:30

Naar aanleiding van een aanvullend advies van het RIVM, heeft het kabinet, op voordracht van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, besloten om de geldende restricties in de Regeling tijdelijk verbod burgerluchtvaart luchtruim Nederland in verband met COVID-19-virus uit te breiden.

Het reeds bestaande tijdelijk vliegverbod voor passagiersvluchten zal worden uitgebreid met Spanje. Er geldt een uitzondering voor repatriëring. Dit betreft zowel geplande als ongeplande vluchten met uitsluitend Nederlandse ingezetenen aan boord. Tevens wordt een uitzonderingsgrond voor het vervoer van medisch personeel of patiënten toegevoegd, wanneer dit in het belang is van de volksgezondheid in Nederland.

Deze restricties zijn ingegaan in op 21 maart 2020 om 20:00 uur lokale Nederlandse tijd. De regeling geldt tot 4 april, 20:00 uur lokale Nederlandse tijd, tenzij de Minister van IenW voor dat tijdstip tot verlenging van de regeling heeft besloten.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zaterdag 28 maart 18:06 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 12.0 °C N 4 Min: 2 Max: 7
Evenementen