Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Facundo Bonifazi vertrekt per direct bij MVV Maastricht.
dinsdag 24 maart 12:15

In gezamenlijk overleg hebben de club en de speler besloten, vanwege privé en technische redenen, het contract van de 24-jarige vleugelverdediger per direct te ontbinden. Bonifazi is daardoor vrij om op zoek te gaan naar een andere club.

De uit Uruguay afkomstige vleugelverdediger kwam in totaal tot negen officiële wedstrijden voor de Sterrendragers, dit waren voornamelijk basisplaatsen. Hij wist hierin één doelpunt te maken, dit was tevens de enige treffer in het gewonnen uitduel met de jeugd van PSV.

Bonifazi werd in augustus vorig jaar overgenomen van Racing Club de Montevideo, dat speelt in de Primera División, het hoogste niveau van Uruguay. MVV Maastricht bedankt Bonifazi voor zijn inzet voor de club en wenst hem veel succes in zijn verdere voetbalcarrière.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:47 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 13.9 °C W 1 Min: 13 Max: 18
Evenementen