Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuw cultureel platform: CultuurThuis
maandag 30 maart 12:00

CultuurThuis.nl bundelt culturele initiatieven in binnen- en buitenland met behulp van sociale-media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Doel van dit initiatief is om kunstenaars, culturele instellingen en cultuur-liefhebbers thuis te bedienen en een hart onder de riem te steken.

Het idee, een initiatief van Cultuur Communicatie Maastricht, is geboren tijdens de Corona-crisis toen de genomen maatregelen onder meer het gehele culturele veld van de ene op de andere dag plat legden. CultuurThuis wil de inspanningen alle partijen in dat culturele veld regionaal en in binnen- en buitenland bundelen en ze via digitale media aanbieden aan cultuurliefhebbers (die nu ook gedwongen thuis zitten).

Houd daarom al onze media kanalen vanaf de bank in de gaten voor de leukste en meest recente cultuurinitiatieven.

Tip de redactie: Heb je een idee, leuke content of wil je gewoon eens contact opnemen? Graag! Mail naar redactie@cultuurthuis.nl  of bel: 0640230621.

Over CultuurThuis.nl

Uitgeverij Week in Week uit maakt al 30 jaar de Culturele Uitagenda van Maastricht en regio. In maart 2020 brachten de overheidsmaatregelen tegen het Corona-virus de samenleving en dus ook de hele culturele sector compleet tot stilstand.

Voorjaar 2020 waren wij bezig met de oprichting van Cultuur Communicatie Maastricht, als dochterbedrijf van Uitgeverij Week in Week uit, om het aanbod van de onlinecontent uit te breiden, te centraliseren en te stroomlijnen.

Precies op de dag van oprichting - 11 maart 2020 - werd de TEFAF geannuleerd vanwege de Coronacrisis. Een vliegende start kon het jonge bedrijf dus wel vergeten. Als reactie hierop is het cultuurplatform CultuurThuis in het leven geroepen, om zowel de kunstenaars, kunstinstellingen als cultuurliefhebbers samen te brengen en te steunen.

Vooralsnog is CultuurThuis een non-profit organisatie die drijft op vrijwillige bijdragen van medewerkers en sympathisanten.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 15 juli 03:09 Zwaar bewolkt Maastricht 14.2 °C W 1 Min: 11 Max: 19
Evenementen