Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Burgerbegroting Maastricht uitgesteld
zaterdag 04 april 08:30

Burgerbegroting Maastricht wordt uitgesteld. Dit vanwege strengere maatregelen vanuit de overheid om de coronacrisis te bestrijden.

Events

We willen graag dat iedereen kan deelnemen aan de events. Helaas is dat nu niet mogelijk en plannen we de events van Burgerbegroting Maastricht op een later moment.

Vervolg

We wachten verdere berichtgeving van de Rijksoverheid af voor het plannen van de eerste events. Daarbij blijft het streven om de bijeenkomsten, gericht op het kiezen van de thema’s en het verdelen van het geld, zoveel als mogelijk in een en dezelfde (korte) periode te laten plaatsvinden.

Blijf op de hoogte

We blijven de maatregelen van de Rijksoverheid en de adviezen van het RIVM nauwgezet volgen. Uiteraard houden we je op de hoogte via onze website en Facebook. Heb jij vragen over de burgerbegroting? Neem contact op via de contactpagina, mail ons op: burgerbegroting@maastricht.nl of bel ons op: 043 350 4747.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Burgerbegroting

Het weer in Limburg
woensdag 03 juni 04:01 Zwaar bewolkt Maastricht 14.6 °C ZW 1 Min: 13 Max: 21
Evenementen