Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Délifrance Grote Staat trakteert Maastricht UMC+ op 300 broodjes
vrijdag 03 april 16:30

Een mooie actie van Délifrance Grote Staat: zij hebben het personeel van het Maastricht UMC+ vandaag op 300 belegde baguettes getrakteerd.

“Mijn vader werkt in het ziekenhuis, dus de bestemming van onze actie was snel bepaald”, vertelt Maud Dirkx van Délifrance Grote Staat in Maastricht. “Ik ben supertrots op hem en op zijn collega’s die dag in dag uit keihard werken. Op deze manier willen we ze graag een hart onder de riem steken.”

Het idee voor de actie is ontstaan doordat veel producten bij de groothandel tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten. Maud: “Er wordt minder afgenomen, dus veel salades dreigden te worden weggegooid. Samen met het hoofdkantoor van Délifrance Restaurants en enkele andere vestigingen hebben we toen besloten om de producten aan een goed doel te schenken. Helemaal super is dat ook Délifrance Bakkerij zich bij dit initiatief heeft gevoegd door baguettes beschikbaar te stellen en onze lokale groenteleverancier ‘Het Vitamientje’ uit Gronsveld heeft ons gratis alle benodigde groente geleverd. Het is super dat we in deze tijd onze krachten kunnen bundelen en zo’n mooi initiatief kunnen steunen.”

Zelf ervaart Délifrance Grote Staat ook de gevolgen van de coronacrisis. Vorige week werd bekend dat het restaurant nog tot en met 28 april gesloten blijft. Wel is de vestiging geopend voor afhalen. Maud: “We zijn tussen 09.00 en 16.00 uur geopend voor afhaalbestellingen en houden hierbij uiteraard rekening met alle maatregelen, zoals het houden van 1,5 meter afstand. Zo hopen we deze tijd door te komen, al zullen we blij zijn als dit allemaal achter de rug is.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Délifrance

Het weer in Limburg
woensdag 15 juli 04:48 Zwaar bewolkt Maastricht 12.7 °C W 1 Min: 11 Max: 19
Evenementen