Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
PvdA Maastricht zamelt laptops, iPads en computermuizen in
zaterdag 04 april 10:00

Deze week werd duidelijk dat de scholen langer gesloten blijven. Voor een heleboel Maastrichtse kinderen betekent dit een risico op een nog grotere onderwijsachterstand: zij kunnen namelijk niet zo makkelijk thuis aan het schoolwerk werken, omdat ze geen laptop of iPad hebben.

PvdA Maastricht roept daarom iedereen op oude laptops, iPads en computermuizen in te leveren. Deze zullen wij overdragen aan scholenkoepel MosaLira. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die een aantal uurtjes willen helpen om deze laptops en iPads gebruiksklaar te maken.

Heb jij nog laptops of iPads die je graag doneert aan deze groep kids? Of heb je geen laptops op de zolder liggen, maar ben je wel handig met ict? Laat het ons weten!

Neem contact op met PvdA fractielid Maren Slangen op 06 2113 1847 of via maren.slangen@gemeenteraadmaastricht.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 15 juli 04:08 Zwaar bewolkt Maastricht 12.5 °C WNW 1 Min: 11 Max: 19
Evenementen