Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Aanpassingen Designer Outlet Roermond
donderdag 21 mei 10:30

Als lokale partner voor veel bedrijven en als belangrijke werkgever in de regio willen we de lokale gemeenschap, onze medewerkers, onze merkpartners en de vele andere kleine tot middelgrote bedrijven en leveranciers die voor hun levensonderhoud van ons centre afhankelijk zijn, ondersteunen.

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en werknemers zijn voor ons van het grootste belang. Daarom volgen we het advies van de lokale (gezondheids-)autoriteiten op de voet:

- Wij benadrukken waar mogelijk dat een goede hygiëne essentieel is om de verspreiding van het coronavirus tot een minimum te beperken, verhogen de schoonmaakfrequentie van de openbare ruimtes en zorgen voor handreinigers in het hele centre.

- We communiceren richtlijnen op het gebied van social distancing:

Er moet minimaal 1,5 m afstand worden gehouden tot andere mensen.

Winkels zijn verplicht om het aantal klanten dat op een bepaald moment is toegestaan te beperken om te voldoen aan de regelgeving van de overheid van niet meer dan 1 klant per 10 vierkante meter.

Winkels worden geadviseerd om de wachtrijen op elk moment te beheren om het toegestane aantal klanten in de winkels en de 1,5 meter afstand tussen personen te respecteren.

- We monitoren de toegang tot het centre om wachtrijen te voorkomen.

- We raden contactloos betalen aan waar mogelijk.

Natuurlijk streven we er altijd naar om een bezoek aan ons centre voor onze gasten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken, maar ook om een leuke winkelervaring te bieden, vooral in deze uitzonderlijke en buitengewone tijden. We zijn voortdurend bezig met metingen en observaties op het gebied van veiligheid en gezondheid om elke dag een veilige winkelomgeving te kunnen garanderen.

Wij hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

- Onze crowd control specialisten hebben de lay-out van de wachtrijvorming die is aangegeven op de bestrating getoetst aan de ervaringen van afgelopen zondag. Daar waar nodig worden die wachtrijen ingekort en/of verlegd.

- De capaciteit van crowd control teams om de 1,5-meter te waarborgen in de wachtrijen en in de winkelstraten wordt verhoogd. De crowd control specialisten zijn geïnstrueerd en getraind om, indien nodig, delen van het outlet (zoals winkelstraten) af te sluiten en zo de druk op specifieke delen te verlagen.

- De wachtrijcapaciteit is verhoogd en de gangbreedte is vergroot waardoor er een overcapaciteit is ontstaan die meer dan voldoende comfort geeft.

- Er zijn 7 additionele beveiligers en crowd control specialisten ingepland om de wachtrijen voor de bezoekersingangen te managen.

- De audio boodschap die tot nu elke 10 minuten werd omgeroepen wordt vanaf nu elke 3 minuten omgeroepen in 3 talen.

- Voor de zekerheid worden bij de ingangen van de wachtrijen vrijstaande borden geplaatst waarop duidelijk wordt weergegeven:

Houd 1,5-meter afstand

Wachttijd vanaf hier is 'XX'

Wachtrijvorming voor deze ingang is niet toegestaan

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 12 augustus 11:56 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 29.0 °C ZO 2 Min: 21 Max: 33
Evenementen