Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Het Paviljoen Restobar Mama geopend
vrijdag 22 mei 08:30

Op een zonnige Hemelvaartsdag werd in het Vrijheidspark te Maastricht het Paviljoen Restobar Mama voor het publiek geopend.

Restobar mama wordt een plaats waar de buurt verbonden wordt door een diversiteit aan activiteiten en een sfeer die voelt als thuis. daarnaast kan er straks natuurlijk ook gewoon lekker gegeten, gedronken, gewerkt en gerelaxt worden. Vanaf nu kan men er terecht voor lekkere koffietjes, thee en frisdrank, maar ook voor borrelhapjes en broodjes TO GO. Inclusief fleecedekens om op te picknicken

Straks kunnen gasten in ieder geval genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn en een hapje in de strandstoelen van Restobar Mama.  Wisten jullie al dat alle stroom die men gaat gebruiken bij MAMA van de zon komt? Deels door de eigen zonnepanelen die in samenwerking met NaGa Solar geplaatst zijn op het dak van het paviljoen. Voor het andere deel komt dit uit de zonne-energie van andere projecten van NaGa Solar.

Zo maakt men samen het gebied aan de Groene Loper in Maastricht nog nèt iets groener! De omgeving is ook ideaal voor kinderen, die zich naar hartenlust kunnen uitleven op de Klimrex .

Na bio rietjes, bio vriendelijke stroom ( zonnepanelen) wordt ook biologische koffie ( EARTH koffie van Mocca d'Or) geschonken en Bradley’s theespecialiteiten. 

Samen wil het team van Mama zich ook maatschappelijk voor de buurt inzetten door het gezamenlijk organiseren van een kinder sportdag in het Vrijheidspark.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Vrijheidspark

Restobar Mama

Het weer in Limburg
woensdag 12 augustus 11:58 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 29.0 °C ZO 2 Min: 21 Max: 33
Evenementen