Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Afhandeling tickets geannuleerde voorstellingen
vrijdag 22 mei 09:30

Het Theater aan het Vrijthof is afgelopen week van start gegaan met bezoekers te informeren over de afhandelingen van de geannuleerde voorstellingen.

Dit zal gefaseerd en per voorstelling worden gecommuniceerd. Inmiddels is de afhandeling van de eerste 80 geannuleerde voorstellingen, de geannuleerde concerten van philharmonie zuidnederland, de verplaatsingen van de André Rieu concerten en LEWIEKE! van het ‘t Mestreechs Volleks Tejater in gang gezet.

Heeft u nog geen bericht ontvangen van uw geannuleerde voorstelling? Dan vragen wij nog even geduld en erop te vertrouwen dat het theater dit op een juiste en passende manier gaat afhandelen. De komende weken zullen wij u berichten. Daarbij kunt u kiezen om uw tickets te behouden voor de inhaalvoorstelling in het nieuwe seizoen (als een nieuwe datum beschikbaar is) of de waarde van uw tickets om te zetten in de ‘Geniet Later Voucher’. Wilt u van beide opties geen gebruik maken? Dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 30 september 06:15 Zwaar bewolkt Maastricht 13.9 °C Z 2 Min: 11 Max: 19
Evenementen