Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Quarantalks met André Manuel
zondag 24 mei 10:00

In Quarantalks ontvangt Leon Verdonschot iedere zondagmiddag vanaf 17:00 in een lege Muziekgieterij een muzikant, die op ruim anderhalve meter van hem plaatsneemt.

Vandaag, 24 mei, ontvangt hij zanger en schrijver André Manuel in Quarantalks.

‘Dit het circus, ik de clown.’ André Manuel. Van Fratsen, van Krang, van de Ketterse Fanfare. Zanger, gitarist, cabaretier en schrijver. Vrijdenker en ‘demoralist’. Schrijver van Drinkebroer en Kraaien, twee van de mooiste Nederlandstalige nummers aller tijden. Zondag 24 mei is de Tukker te gast in Quartantalks. We zien er naar uit, want zoals hij zelf ooit zong: ‘Een goeie Tukker is geen Motherfucker’. 

Nu we allemaal de dagen thuis doorbrengen, is Verdonschot benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films, planten, welke voorwerpen dan ook, zijn gast heeft (her)ontdekt. Drie daarvan neemt iedere gast mee. Benieuwd geworden naar André Manuels verhaal? Tune dan in om 17:00.

Ook het interview met André Manuel eindigt met een speciaal akoestisch optreden,bekijken (en doneren) kan via https://quarantalks.muziekgieterij.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

QUARANTALKS

Het weer in Limburg
dinsdag 14 juli 09:16 Zwaar bewolkt Maastricht 16.5 °C ZZW 2 Min: 13 Max: 19
Evenementen