Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Politie zoekt getuigen straatroof
zondag 24 mei 12:30

Een 20-jarige man uit Brussel is zondagnacht 24 mei omstreeks 3 uur in Maastricht beroofd van zijn telefoon en geld.

Dit gebeurde in de Victor de Stuersstraat. De man werd belaagd door drie, voor hem onbekende, mannen die hem zijn persoonlijke eigendommen afhandig maakten.

Getuigen

De politie is op zoek naar de drie verdachten en wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u informatie over deze straatroof in Maastricht? Heeft u misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M), tel 0800-7000.

Straatroof

Straatroof is een vorm van diefstal met geweld. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren bij een geldautomaat, ‘s avonds op straat of voor een rood verkeerslicht. De psychische, lichamelijke en materiële schade is  vaak groot. Bent u slachtoffer geworden van straatroof? Doe dan altijd aangifte!

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Straatroof

Het weer in Limburg
dinsdag 14 juli 08:03 Zwaar bewolkt Maastricht 14.1 °C ZZW 2 Min: 13 Max: 19
Evenementen