Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bonnefanten verwelkomt twee nieuwe leden raad van toezicht
woensdag 27 mei 15:30

Met ingang van 1 mei 2020 is de raad van toezicht van het Bonnefanten uitgebreid met twee nieuwe leden, Lieve Schouterden en Sem Wigman.

Lieve Schouterden (Hasselt, 1958) is momenteel gemeentesecretaris/algemeen directeur (a.i.) van de gemeente Heerlen en heeft ruim 30 jaar ervaring als directeur vanuit haar consultancybureau ‘Touch4Talent’. Sem Wigman (Eindhoven, 1982) is creatief directeur van Mockus Creatieve Communicatie in Heerlen en daarnaast toezichthouder bij poppodium Nieuwe Nor.

“Ik zie ernaar uit om samen met deze raad van toezicht de komende jaren het beste uit het Bonnefanten te halen”, aldus Stijn Huijts, artistiek directeur Bonnefanten. Een ook Petra Stienen, voorzitter raad van toezicht, is verheugd over de nieuwe samenstelling: “Met de toetreding van deze twee leden is de raad van toezicht weer op volle kracht”.

Met de wijzigingen in de raad van toezicht ziet deze er per 1 mei 2020 als volgt uit:

•    Petra Stienen (voorzitter)

•    Nico Gerardu

•    Rianne Letschert

•    Lieve Schouterden

•    Sem Wigman

•    Kitty Zijlmans

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 06 juli 21:21 Zwaar bewolkt Maastricht 15.8 °C NW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen