Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Meditatieve ochtend wandeling op Tweede Pinksterdag met Pastor Mattie Jeukens
zondag 31 mei 08:30

Het dauwtrappen op Hemelvaart is erg goed bevallen. Lekker vroeg uit de veren, een mooie wandeling en een lekkere ‘tas’ koffie na afloop en bovendien eindelijk weer mensen zien en spreken, natuurlijk op de Corona-afstand van 1,5 m.

Daarom nu een herhaling, maar toch anders, deze keer een meditatieve ochtendwandeling Tweede Pinksterdag. De tijdsduur al naar gelang 1,5 tot 2 uur met vertrek vanaf 07.00 uur bij de kerk.

Dit willen we ook doen omdat het kerkbestuur heeft besloten tot 1 juli de diensten in de grote OLV van Lourdeskerk niet te hervatten. Dat doen we na 1 juli zodat we meer tijd hebben ons goed voor te bereiden en om geen mensen teleur te hoeven stellen. In de maand juni mogen maar 30 personen in de kerk een dienst bijwonen en tot 14 juni mag er zelfs geen communie uitgereikt worden. Daarom dat we even nog de tijd nemen.

De Meditatieve ochtendwandeling op Tweede Pinksterdag biedt de kans om toch met de ‘Geest’ van Pinksteren bezig te zijn en om elkaar te ontmoeten. Daarom is het van harte aanbevolen. Je kunt vanaf 07.00 uur starten en vanaf 09.00 uur is er koffie en thee buiten voor de kerk op Tweede Pinksterdag 1 juni. Namens de parochie OLV van Lourdes, Heilige Familie en Heilige Guliëlmus. Tot 2e Pinksterdag, vrede en alle goeds.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Pastor Mattie Jeukens

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:31 Zwaar bewolkt Maastricht 14.1 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen