Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Coronavirus Update 2 juni
dinsdag 02 juni 14:00

5 patiënten overleden, 6 nieuwe patiënten, 102 positief geteste personen.

Sinds 1juni zijn er 102 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Er zijn 6 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 5 personen als overleden gemeld. Deze patiënten zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur positief getest, in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Actuele cijfers COVID-19: 2 juni 2020

Positief geteste personen 46.647* (+102)

Ziekenhuisopnames 11.750 (+6)

Overleden personen 5.967** (+5)

*Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt omdat niet iedereen met mogelijke besmetting getest wordt.

** Er is een vertraging tussen de dag van ziekenhuisopname of overlijden en de dag waarop dat gerapporteerd wordt. 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 14 juli 09:40 Zwaar bewolkt Maastricht 18.1 °C ZZW 2 Min: 13 Max: 19
Evenementen