Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Erik Noor (53) nieuwe Algemeen Directeur MVV Maastricht
woensdag 03 juni 08:30

MVV Maastricht heeft Erik Noor aangesteld als de nieuwe Algemeen Directeur van de club. Erik Noor is op 1 juni begonnen in deze functie.

Met de aanstelling van Noor wil MVV Maastricht de financiële en organisatorische basis versterken. Het binden van bestaande en nieuwe stakeholders aan de club hebben hierin, naast het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven, de hoogste prioriteit.

Marcel Jöris, voorzitter van MVV Maastricht: “Wij hebben bewust gekozen voor een directeur die niet uit de gelederen van Maastricht komt maar juist met een frisse blik naar MVV Maastricht kijkt. Noor bezit veel ondernemerskwaliteiten en is ambitieus, resultaatgericht en vasthoudend. Bovendien is hij ook commercieel, organisatorisch en financieel sterk onderlegd.”

Erik Noor: “Vanaf jongs af aan heb ik altijd een grote affiniteit met (top) sport gehad. In mijn jeugd was ik actief als tafeltennis professional. Later, toen ik mijn zakelijke skills ontdekte, is de affiniteit met sport, waarbij voetbal in het bijzonder, een rode draad in mijn leven gebleven. De laatste jaren ben ik naast mijn textiel (productie) bedrijf, als Interim werkzaam geweest bij diverse ondernemingen. Hier lag onder andere de focus op het commercialiseren van bedrijven. Ben inmiddels een schat aan ervaring rijker en wil graag mijn kennis delen met als doel MVV Maastricht naar een structureel succesvolle club te leiden. We moeten het met zijn allen doen en zie het als een geweldige uitdaging iedereen hierin mee te nemen. Ik ben zeer blij met deze kans, deze mooie volksclub heeft een lange historie met een schare trouwe supporters. Ik wil mij vooral richten op het verbeteren van de commerciële propositie, waarin MVV Maastricht de katalysator, een bindmiddel en faciliteerder is. Ook zal de maatschappelijke relevantie van MVV Maastricht aandacht krijgen.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Erik Noor

Het weer in Limburg
dinsdag 14 juli 08:50 Zwaar bewolkt Maastricht 15.8 °C ZZW 2 Min: 13 Max: 19
Evenementen