Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam openen pop-up outlet store Maastricht
woensdag 24 juni 12:00

Fred de la Bretoniere en zusterbedrijf Shabbies Amsterdam, hebben behalve dezelfde founding father nog meer met elkaar gemeen: ze willen beiden graag verrassen.

En dat doen ze dit keer met verschillende pop-up outlet stores door het hele land. De pop-up outlets zullen rijkelijk voorzien zijn van items uit de collecties van dit voorjaar en vorig voorjaar en vanaf augustus zal de najaarscollectie er ook aan toegevoegd worden. Stuk voor stuk recente, hoogwaardige kwaliteit schoenen zoals je dat van beiden merken mag verwachten.

De Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam store in Maastricht is inmiddels geopend. Ook de stores in Utrecht en Eindhoven zijn geopend en Groningen volgt op 8 juli. Uiteraard zijn er alle nodige maatregelen getroffen in alle winkels volgens de richtlijnen van het RIVM naar aanleiding van het Coronavirus.

De pop-up outlet store Maastricht is te vinden op Sint Amorsplein 17.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Shabbies Amsterdam

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 23:01 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 13.9 °C W 1 Min: 13 Max: 18
Evenementen