Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Win hét speelkleed van Maastricht
woensdag 24 juni 10:30

Hoe tof is dat. Een speelkleed van jouw stad Maastricht te winnen via City-Play. 

Via het Drielandenpunt scheur je naar het stadion voor een wedstrijd MVV. Met Andre Rieu op het podium, geniet je op een terrasje op het Vrijthof. Via de Basiliek race je langs Buitengoed Slavante. Alles kan op hét speelkleed van Maastricht. 

Roy Verduyn en Guy de Hoog zijn na een succesvolle lancering van het speelkleed van Rotterdam aan de slag gegaan het concept van unieke speelkleden door te ontwikkelen onder de naam: City-Play.  

Sinds maart dit jaar kan er lekker gescheurd worden op hét speelkleed van Circuit Zandvoort of op de speelkleden van Amsterdam en Rotterdam. Vanaf eind juni is Maastricht verkrijgbaar! Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Maastricht zijn al te bestellen als pre-order (www.city-play.eu . Zolang de voorraad strekt! 

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Maastricht kennen. Dat was in ieder geval de gedachte met het speelkleed van Rotterdam. De reacties daar waren overweldigend en daarom zijn we flink aan de slag gegaan het uit te breiden naar andere steden, aldus Roy Verduyn en Guy de Hoog, beide ervaren ondernemers. Het was flink wat werk verzetten en een behoorlijke investering maar daar zijn mooie ontwerpen uit voort gekomen. Naast het speelkleed van Maastricht zijn er speelkleden van Amsterdam, het Circuit Zandvoort, Breda, Utrecht, Dordrecht, Enschede, Groningen, Eindhoven, Den Haag en zelfs Spijkenisse waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd. Een kleed van 130 x 160 cm groot met mooiste details. Wij betrekken bij het ontwerpen van onze speelkleden bewoners uit de steden, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen. 

Van ieder kleed wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgen wij voldoening van, aldus Roy en Guy.  

Hoe kun je winnen: 

•             Volg/Like https://www.facebook.com/CityPlayEU/

•             Tag 1 of meerdere vrienden die het speelkleed echt verdienen 

1 juli maken we de winnaar bekend.

Direct het speelkleed bestellen? Bekijk hem op: https://city-play.eu/product/speelkleed-maastricht/

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Speelkleed Maastricht

Het weer in Limburg
woensdag 15 juli 03:31 Zwaar bewolkt Maastricht 12.8 °C NW 2 Min: 11 Max: 19
Evenementen