Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Steun War Child
woensdag 24 juni 09:30

Doneer en maak kans op een huiskamerconcert van het jongNBE.

In deze maand ondersteunen de blazers van het jongNBE de campagne van War Child 'Doorbreek het zwijgen'. In Nederland leeft iedereen al 75 jaar in vrijheid, maar 149 miljoen kinderen groeien op in oorlogsgebieden. Met deze campagne wil War Child zoveel mogelijk geld ophalen voor deze kinderen, zodat zij weer kunnen genieten van samen spelen, sporten en muziek maken. Om het zwijgen te doorbreken en de kracht van de muziek door te geven.

We krijgen superleuke reacties op de actie en het filmpje dat we met elkaar hebben opgenomen. Inmiddels is het prachtige bedrag van € 1.780 opgehaald. Dat is 71% van het streefbedrag van € 2.500!
Help jij mee om die 100% te halen? Alle bijdragen zijn welkom! Als je vóór donderdag 25 juni doneert via https://actie.voorwarchild.nl/actie/jong-nbe maak je ook nog kans op een huiskamerconcert van het jongNBE, zodra dat weer mogelijk is.

Meer informatie vind je op onze pagina: www.nbe.nl/jongnbe-ondersteunt-war-child-bij-campagne-doorbreek-het-zwijgen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:18 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 14.6 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen