Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Getuigen schietincident gezocht
dinsdag 23 juni 19:15

De politie zoekt getuigen van een schietincident dat dinsdagavond plaatsvond op de kruising Schorsmolen met de Hoge Weerd.

Kort voor 18.00 uur kregen de hulpdiensten melding dat er geschoten was tussen vermoedelijk twee auto’s. Deze zijn direct deze auto's met inzittenden vertrokken. Gealarmeerde agenten hebben ter plaatse en in de omgeving van de Schorsmolen geen personen meer aangetroffen. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is en of er gewonden zijn gevallen bij het schietincident.

Onderzoek

De plaats delict is voorlopig afgezet door de politie in verband met een sporenonderzoek door medewerkers van de Forensische Opsporing. We vragen lokaal verkeer om de aanwijzingen van agenten op te volgen.

Getuigen gezocht!

De Hoge Weerd is een drukke verbindingsweg tussen Maastricht en Gronsveld / Eijsden. Mogelijk dat automobilisten of fietsers iets hebben meegekregen van het schietincident of de auto’s zien vertrekken. De politie komt graag in contact met deze passanten, die mogelijk belangrijke getuigen kunnen zijn in het onderzoek.

Iets u iets gezien? Deel deze informatie met de politie via 0900 – 88 44. Ook kunt u eventuele beelden delen via www.politie.nl/upload  Anoniem informatie delen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Getuigen gezocht

Schietincident

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:03 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 15.2 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen