Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Intieme boekpresentatie 'Bloei' van Elske Doets bij boekhandel Dominicanen
woensdag 24 juni 17:00

Om de verschijning van haar splinternieuwe boek 'Bloei' te vieren, wordt zakenvrouw, schrijver en oprichter van de Young Lady Business Academy, Elske Doets, geïnterviewd door journalist/publicist Hans van Willigenburg. Young Ladies Janna Bongers en Judith Verhoijsen schuiven ook aan.

I.v.m. coronamaatregelen zijn er beperkte plaatsen. Daarom graag vóór 26 juni aanmelden via promotie@boekhandeldominicanen.nl. vol = vol

Over Bloei

In ‘Bloei’ vraagt Elske Doets zich af waarom de wereld maar blijft opkijken naar multinationals, grote banken, denktanks, politici en wereldleiders die economische groei heilig hebben verklaard. Gaat nóg meer focus op kille cijfers ons leven beter maken? Nee, zegt Zakenvrouw van het Jaar en ondernemer Elske Doets. Als oprichter van de Young Lady Business Academy ziet zij een hoopvolle, nieuwe generatie vrouwelijke ondernemers tot wasdom komen. Een generatie die niet rekent in dikke winsten, maar in sociale impact.

In ‘Bloei’ schetst Doets de contouren van een economie ‘volgende fase’, die levensgeluk niet langer als een bijproduct van welvaart beschouwt, maar als de absolute kern. Waarbij ze de ideeën en energie van de getalenteerde Young Ladies – die uitgebreid aan het woord komen – als leidraad neemt. ‘Ik keer me in dit boek niet tegen het verschijnsel groei, maar tegen het automatisme van de nadruk op groei en tegen de eenzijdigheid van die nadruk,’ aldus Doets.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Elske Doets

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 21:39 Zwaar bewolkt Maastricht 15.8 °C NW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen