Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Lumière & Muziekgieterij presenteren: Concertfilm Bitterzoet
maandag 29 juni 10:30

Lumière presenteert i.s.m. Muziekgieterij op vrijdag 3 juli de bijzondere concertfilm 'Bitterzoet' in de studio van Eefje de Visser. De film gaat landelijk in première in het weekend dat de popster eigenlijk op het muziekfestival Rock Werchter zou spelen.

In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefje de Vissers vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet, want toen de uitverkochte releasetour door Nederland en België op het punt stond te beginnen brak de coronacrisis uit. Op 3 juli - het weekend dat ze eigenlijk op Rock Werchter zou spelen - brengt ze daarom deze bijzondere concertfilm uit. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft.

"De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica", vertelt Eefje. "Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen." Het concert is live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze Bitterzoet ook maakte. Met de opbrengsten van de film wil Eefje haar crew en muzikanten door de coronacrisis helpen.

 Vrijdag 3 juli, 20.40u

 Lumière Cinema

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Lumière

Lumiere Cinema

Eefje de Visser

Het weer in Limburg
woensdag 15 juli 04:47 Zwaar bewolkt Maastricht 12.7 °C W 1 Min: 11 Max: 19
Evenementen