Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
CDA roept op tot betere gemeentelijke communicatie gericht op senioren
maandag 29 juni 12:00

Aandacht voor Senioren is wat CDA Maastricht betreft heel belangrijk. Daarom wordt wederom aandacht gevraagd voor goede gemeentelijke communicatie gericht op senioren.

Bij de begrotingsbehandeling van 12 november 2019 heeft wethouder Janssen namelijk toegezegd dat in het eerste kwartaal van 2020 een onderzoek naar de communicatie van de gemeente Maastricht en de effectiviteit daarvan wordt opgeleverd. Daarbij zou worden bekeken of men doelgroepen mist en de mediamix zoals die nu gehanteerd wordt zou tegen het licht gehouden worden. De afgegeven signalen vanuit de raad zouden dan eveneens worden meegenomen. Zo ook de oproep van het CDA om aandacht te hebben en verbeterslagen te maken in de communicatie en toegankelijkheid van de communicatie voor senioren. Het CDA wacht echter nog op de resultaten daarom heeft raadslid Gea van Loo aan de bel getrokken.

Niet alleen de gemeentelijke communicatie heeft zij wederom aangekaart. Gea wil ook weten wat met een andere toezegging is gedaan over de verspreiding van de VIA-Maastricht. Toezegging van de Burgemeester: ‘De portefeuillehouder zegt toe te overleggen of gedurende het eerste kwartaal van 2020 de VIA Maastricht ook beschikbaar kan worden gesteld op locaties waar veel senioren verblijven’.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 15 juli 04:07 Zwaar bewolkt Maastricht 12.5 °C WNW 1 Min: 11 Max: 19
Evenementen