Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Regillio Vrede assistent Kalezic bij MVV Maastricht
dinsdag 30 juni 10:30

Regillio Vrede is de nieuwe assistent-trainer van Darije Kalezic bij MVV Maastricht.

Vrede (47) tekent een eenjarig contract met een optie voor nog een jaar bij MVV Maastricht. De boomlange voormalig centrale verdediger was eerder assistent bij onder andere Roda JC, NAC Breda en RKC Waalwijk. Ook was hij hoofdtrainer bij amateurclub BSV Limburgia. Robbie Servais blijft daarnaast verbonden aan de technische staf. Servais neemt komend seizoen MVV U21 onder zijn hoede.

Technisch directeur Ron Elsen is tevreden met de invulling van de staf. “Darije Kalezic werkte eerder samen met Regillio Vrede, en was zeer te spreken over hem. Regillio neemt natuurlijk een hoop ervaring mee als speler en als trainer. Samen met Robbie Servais heeft MVV een technische staf waar de club mee kan bouwen. Belangrijkste op dit moment is natuurlijk de invulling van de selectie en de U21. Daarmee zijn we drukdoende.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Regillio Vrede

Het weer in Limburg
woensdag 15 juli 02:55 Zwaar bewolkt Maastricht 14.2 °C W 1 Min: 11 Max: 19
Evenementen