Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Gratis webinar: ‘Gevolgen van COVID-19 voor mensen met een longziekte'
donderdag 02 juli 12:30

Hebben mensen met een longziekte een grotere kans om ziek te worden door corona? Word je ernstiger ziek dan mensen zonder een longziekte? En wat zijn de mogelijke gevolgen op de lange termijn?

Voor veel mensen met een longziekte is de huidige coronacrises een extra spannende tijd, die gepaard gaat met onzekerheden. Voor hen, hun naasten en andere belangstellenden organiseert het Longfonds een gratis webinar met als thema: ‘Gevolgen van COVID-19 voor mensen met een longziekte' op donderdag 9 juli a.s. van 19.00 tot 20.00 uur.

Dr. Frits Franssen, longarts bij CIRO en MUMC+, geeft tijdens deze digitale bijeenkomst een lezing over de gevolgen van het coronavirus op mensen met een longziekte. Hij bespreekt daarin verschillende corona-gerelateerde onderwerpen en beantwoordt vragen van de deelnemers.

Aanmelden

Iedereen met een computer, tablet of smartphone kan deelnemen aan dit webinar, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Heb je interesse? Aanmelden kan via deze link:

https://e.longfonds.nl/2/4/1506/11/vHTVic0PqdG-RaD-fzGln_9p7ti1I9aiTNiGrYqjlJgpYHMdPZobSOinIIM8DiaKEKBjUdNxETnPuR78wlszxg

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Coronavirus

Het weer in Limburg
zaterdag 08 augustus 20:04 Zwaar bewolkt Maastricht 33.2 °C NO 3 Min: 18 Max: 34
Evenementen