Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Stemtent D66 - ‘Maastricht heeft adequaat gereageerd op de Coronacrisis’
vrijdag 03 juli 11:30

De Stemtent van D66 Maastricht staat zaterdag 4 juli op Plein 1992 met de stelling: ‘Maastricht heeft adequaat gereageerd op de Coronacrisis’.

Tijdens de eerste Stemtent van D66 sinds het uitbreken van het Coronavirus, kan het eigenlijk niet anders dan dat het ook over dit onderwerp gaat. Wat vindt u van de maatregelen die Maastricht heeft genomen tot nu toe? Denk aan de extra terrasruimte, of het eenrichtingsverkeer voor voetgangers in bepaalde straten in het centrum. Zijn de maatregelen voldoende? Of misschien te veel van het goede? D66 hoort het graag van u.

Het is ditmaal mogelijk om met mensen van D66 in gesprek te gaan tussen 12.00 en 14.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Wij vragen u vriendelijk om daarbij de 1.5 meter afstandsrichtlijn in acht te nemen. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kan dat via de poll op de Facebookpagina van D66 Maastricht.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

D66

Stemtent

Coronavirus

Het weer in Limburg
zaterdag 08 augustus 20:01 Zwaar bewolkt Maastricht 33.2 °C NO 3 Min: 18 Max: 34
Evenementen