Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Paul Hekkens signeert “Stille lente”
zaterdag 04 juli 08:30

Paul Hekkens signeert vandaag, zaterdag 4 juli van 16.30 tot 18.00 uur zijn nieuwe boek ‘Stille lente’ bij Boekhandel Dominicanen.

Stille lente

Wandelend door het Zuid-Limburgse Heuvelland vraagt Paul Hekkens zich af: is het wel zo logisch wat de autoriteiten beweren? Hoe raak je nu eigenlijk besmet? Is de economische crisis voorbij als het virus onder controle is? Is Brussel behulpzaam, of juist een blok aan het been?

Behalve over feiten, en hoe die te interpreteren, gaat dit boek over een levenshouding die ons door moeilijke tijden kan loodsen. Wat als we elkaar niet meer enkel beschouwen als goedwillende onnozelaars, maar erkennen als potentieel levensbedreigend gevaar? Hoe komen we dan nog met elkaar overeen?

Paul Hekkens is een scherp analyticus en een meeslepend verteller. Hij beschrijft de stille, mooie voorjaarsmaanden van 2020 als een vorm van slow journalism. – Syp Wynia

Vanuit persoonlijk perspectief legt Paul Hekkens de grootste naoorlogse crisis die Nederland kent vast. Soms bezorgd, soms met humor, maar altijd met een scherp oog voor de politieke- en sociaaleconomische ontwikkelingen. – Bas Paternotte (TPO)

Paul Hekkens (1959) woont in Maastricht en is opgeleid als cultureel antropoloog en algemeen econoom. Hij doceerde economie in het voorgezet onderwijs, hoger beroepsonderwijs en was ook werkzaam als docent aan de Universiteit Maastricht. Sinds enkele jaren is hij publicist.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Paul Hekkens

Het weer in Limburg
zaterdag 08 augustus 01:54 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 23.6 °C ONO 2 Min: 18 Max: 34
Evenementen