Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Quarantalks met Ozark Henry
zondag 05 juli 08:30

In Quarantalks ontvangt Leon Verdonschot iedere zondagmiddag vanaf 17:00 in een lege Muziekgieterij een muzikant, die op ruim anderhalve meter van hem plaatsneemt. Dit keer ontvangt hij in Quarantalks Ozark Henry, Belgisch artiest extraordinaire.

Nu we allemaal de dagen thuis doorbrengen, is Verdonschot benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films, planten, welke voorwerpen dan ook, zijn gast heeft (her)ontdekt. Drie daarvan neemt iedere gast mee. Ook zo benieuwd naar de verhalen van Ozark Henry? Tune dan op 5 juli in om 17:00.

Ozark Henry is de artiestennaam van de Belgische singer-songwriter Piet Goddaer. Tevens is hij een platenproducer en arrangeur.

Ook Quarantalks met Ozark Henry eindigt in stijl met een speciaal akoestisch optreden. Bekijken (en doneren) kan via https://quarantalks.muziekgieterij.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Ozark Henry

Het weer in Limburg
woensdag 30 september 05:09 Zwaar bewolkt Maastricht 13.8 °C ZZW 2 Min: 11 Max: 19
Evenementen