Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Roda JC en MVV oefenen tegen FC Eindhoven
vrijdag 03 juli 00:00

Zo gaan Roda JC én MVV allebei een oefenwedstrijd spelen tegen FC Eindhoven.

De Kerkraadse club speelt op maandag 3 augustus in het eigen Parkstad Limburg Stadion tegen Eindhoven. Enkele dagen later, op zaterdag 8 augustus, ontvangt MVV de ploeg van trainer Ernie Brandts in de Geusselt.

Onlangs werd al bekendgemaakt dat er (beperkt) publiek welkom is bij de oefenwedstrijden in de voetbalstadions. Daarbij moeten de bezoekers onderling anderhalve meter afstand houden. Voorwaarden zijn wel dat, zoals gebruikelijk, clubs een vergunning van de lokale driehoek krijgen. Daarnaast moet de club het duel in haar eigen stadion, en dus niet op een ander terrein, spelen. Verder zijn er geen supporters van de bezoekende club toegestaan.

Roda JC en MVV begonnen eerder deze week met trainen. Aanstaande maandag gaat bij Fortuna Sittard de bal rollen, op 13 juli start VVV-Venlo met de voorbereiding. De Keuken Kampioen Divisie gaat op 28 augustus van start, twee weken later is het de beurt aan de Eredivisie.

Het weer in Limburg
maandag 03 augustus 20:13 Zwaar bewolkt Maastricht 18.5 °C NNW 4 Min: 11 Max: 21
Evenementen