Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuwe datum IRONMAN Multisport Festival Maastricht - Limburg 2020
woensdag 08 juli 08:30

De IRONMAN wedstrijden, die in eerste instantie gepland stonden van 14 tot en met 16 augustus, vinden doorgang in het laatste weekend van september 2020. Deze datum is onder het voorbehoud dat er geen verdere corona-maatregelen van de Nederlandse overheid volgen.

Het besluit is genomen na overleg met het Europese hoofdkantoor van IRONMAN, de gemeente Maastricht, veiligheidsdiensten en partners. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, supporters, vrijwilligers en personeel zijn hierbij meegenomen.

De indeling van het weekend blijft ongewijzigd. Op vrijdag 25 september vindt de Maastricht Sport NightRun plaats; een 5 kilometer lange fun-run door het historische stadscentrum van Maastricht. Op zaterdag 26 september staan de Maastricht Sport IRONKIDS en de sprinttriatlon IRONMAN 4:18:4 op het programma. De IRONMAN 5150 (olympische afstand) op zondag 27 september is de afsluiter van het gehele weekend.

Registreren voor het Maastrichtse IRONMAN-weekend is weer mogelijk. Deelnemers die al geregistreerd waren voor het weekend in augustus, hebben inmiddels een mail ontvangen met verdere informatie over hun deelname.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

IRONKIDS

Het weer in Limburg
vrijdag 27 november 20:46 Zwaar bewolkt Maastricht 3.7 °C ONO 2 Min: 6 Max: 10
Evenementen