Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
‘Dit is in Limburg’
woensdag 15 juli 10:30

Samen met de Provincie en de andere Limburgse toeristenorganisaties laat Maastricht Markering met de campagne ‘Dit is in Limburg’ zien dat je niet buiten Nederland hoeft te gaan om je in het buitenland te wanen.

Met de minder bekende parels verleiden we zowel toeristen als eigen inwoners onze regio te bezoeken en brengen we tegelijkertijd meer spreiding op gang. De Provincie Limburg ontwikkelde deze website om bezoekers te inspireren. Dan  vraag je je als ondernemer vast af, ‘Hoe zet ik zo’n campagne slim in zodat het mijn eigen zaak ten goede komt’?  Ofwel: ‘verwijst de site naar mijn eigen aanbod’?

Daarover kan de Provincie helder zijn. Zo komen de artikelen tot stand. De aanpak is in dit geval vanuit de Provincie, éérst inspireren, later pas doorverwijzen. In de toekomst wordt de website duidelijker verbonden aan de websites van de toeristische organisaties, waaronder ook die van Maastricht Marketing. 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Limburg

Maastricht Marketing

Het weer in Limburg
woensdag 25 november 17:47 Zwaar bewolkt Maastricht 8.8 °C ZZW 2 Min: 4 Max: 9
Evenementen