Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Het Laagland leert ons aanvaarden dat we niet alles in eigen hand hebben
vrijdag 24 juli 10:30

Een intieme theatersolo met muziek, gebaseerd op interviews met kinderen met een chronische ziekte.

Aanvaarden dat we niet alles in eigen hand hebben. We hebben er allemaal mee te maken in deze tijd. Chronisch zieke kinderen zijn experts in hiermee omgaan. Kunnen we iets van hen leren?

Het leven niet als vanzelfsprekendheid zien. Niet alles kunnen wat je zou willen. Wat betekent dat als je jong bent? Op basis van interviews met kinderen met een chronische ziekte schreef jeugdtheaterauteur Malou de Roy van Zuydewijn dit verhaal.

(Bijna) Alles komt goed is een even kwetsbare als veerkrachtige vertelling voor gezonde en zieke kinderen en hun families. Een coproductie van Festival Musica Sacra en familietheatergezelschap Het Laagland.

In de aanloop naar de première en ook aansluitend aan het festival vinden er meerdere schoolvoorstellingen plaats. Deze zijn onderdeel van het educatieve project dat Ilse van Lieshout voor Musica Sacra ontwikkelt in samenwerking met de afdeling educatie van het Laagland.

Het Laagland - (Bijna) Alles komt goed 8+

17 t/m 20 september 2020 / Andrieskapel

Voor tickets zie: https://www.theateraanhetvrijthof.nl/voorstellingen/familie-en-jeugd/bijna-alles-komt-goed-8-het-laagland

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Laagland

Het weer in Limburg
donderdag 26 november 22:51 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 4.3 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 9
Evenementen