Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Oussama Zamouri versterkt aanval MVV Maastricht
donderdag 30 juli 15:00

MVV Maastricht heeft de Marokkaans-Nederlandse aanvaller Oussama Zamouri vastgelegd. Zamouri (24) komt over van het Kroatische NK Inter Zapresic en tekent voor één jaar met een optie voor nog een seizoen.

De rechtsbenige technicus kan op diverse posities voorin uit de voeten, en is ook inzetbaar als schaduwspits. Zijn jeugdopleiding genoot Zamouri onder meer bij Almere City, Vitesse en FC Utrecht. Na een jaar Telstar en een succesvol seizoen bij FC Dordrecht waarin de aanvaller negen keer scoorde, vertrok hij naar Oxford United. Na een seizoen in Kroatië tekent hij nu in Maastricht.

Technisch directeur Ron Elsen verwacht dat Oussama Zamouri verrassing toevoegt aan de Maastrichtse aanval: "Oussama is een buitenkansje voor MVV. Hij kon na zijn succesvol seizoen in Dordrecht naar diverse clubs, maar was helaas niet gelukkig in zijn keuze. Zijn talent staat buiten kijf. In De Geusselt mag hij weer laten zien wat hij kan."

Oussama Zamouri is klaar om te vlammen, zegt hij. “MVV Maastricht is een mooie club met een fanatieke aanhang. Ik kijk er naar uit om mijn debuut in de Geusselt te maken.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Het weer in Limburg
zaterdag 08 augustus 03:06 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 23.2 °C O 2 Min: 18 Max: 34
Evenementen