Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
MVV Maastricht huurt spits Jelle Duin
vrijdag 31 juli 14:00

MVV Maastricht heeft zich versterkt met Jelle Duin. Duin (21) wordt voor één seizoen gehuurd van AZ Alkmaar.

Centrumspits Duin doorliep de jeugdopleiding in Alkmaar en werd vorig seizoen verhuurd aan FC Volendam, waar hij in veertien wedstrijden vijf keer wist te scoren. De linksbenige aanvaller speelde ook voor diverse Nederlandse jeugdelftallen.

Technisch directeur Ron Elsen over de nieuwe spits: "We waren op zoek naar versterking voorin, zeker na het vertrek van Anthony van den Hurk. Jelle Duin is een gretige jongen die een prima opleiding heeft gehad in Alkmaar en bij FC Volendam laten zien dat hij het net in de Keuken Kampioen Divisie weet te vinden. Maar hij staat ook nog aan het begin van zijn loopbaan en moet nog vlieguren maken. Die kans krijgt hij bij MVV."

Jelle Duin zelf heeft zin in het nieuwe seizoen: “Voor mij is het belangrijk om veel te spelen. Bij MVV Maastricht krijg ik die kans. Met de steun van onze supporters wil ik er een mooi seizoen van maken.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Jelle Duin

Het weer in Limburg
zaterdag 08 augustus 19:31 Zwaar bewolkt Maastricht 33.4 °C NNO 2 Min: 18 Max: 34
Evenementen