Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bruis Festival 2020
maandag 03 augustus 10:30

Nu de grote festivals massaal zijn uitgesteld tot 2021, heeft ook Muziekgieterij voor Bruis Maastricht gekozen om uit te wijken naar een alternatief festival.

Met een aantal livestreams ervaring achter de rug, is er besloten om het driedaagse festival in een hybride vorm aan te bieden voor haar trouwe bezoekers en andere muziekliefhebbers. Bruis Online wordt daarom ook aangeboden als ‘The Next Best Thing’, de beste ervaring binnen de huidige Corona-maatregelen. Zo zijn we er toch een beetje samen bij, ook zonder het gras onder de voeten.

Tickets zijn beschikbaar vanaf maandag 3 augustus om 12:00, maar gratis meekijken vanuit thuis via onze website of in je favoriete kroeg of restaurant kan natuurlijk ook.

4 sept.: https://maastricht.live/bruis-dag1

5 sept.: https://maastricht.live/bruis-dag2

6 sept.: https://maastricht.live/bruis-dag3

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 23 september 07:05 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 12.6 °C ZZW 3 Min: 12 Max: 21
Evenementen