Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
RSM-Wealer Ronde alsnog gecanceld
dinsdag 04 augustus 12:00

Maakten wij eerder heel enthousiast bekend dat we als RSM-Wealer Ronde plannen hadden om op 11 september de succesvol gebleken Challenge te organiseren; blijkt helaas dat de werkelijkheid weerbarstig is.

De berichten omtrent het groeiend aantal besmettingen, de maatregelen in België en andere omringende landen omtrent de oplopende risico’s rondom het Coronavirus zijn het bestuur van de RSM-Wealer Ronde niet ontgaan en hebben ons het besluit de RSM-Wealer Challenge te organiseren doen heroverwegen. Uit veiligheids- en gezondheidsoverwegingen enerzijds, maar ook vanwege het feit dat de gemeente Riemst alle evenementen -waaronder dus ook de RSM-Wealer Challenge die voor een groot deel over Belgisch grondgebied gaat- tot 15 september heeft verboden, heeft ons het besluit doen nemen de RSM-Wealer Challenge alsnog te cancelen.

Jammer...... de voorbereidingen waren compleet, afspraken waren gemaakt. Helaas gooide het Coronavirus alweer roet in het eten.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zondag 27 september 08:18 Zwaar bewolkt Maastricht 12.7 °C NO 4 Min: 12 Max: 18
Evenementen