Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
MVV huurt Zack Swanson van Arsenal
dinsdag 11 augustus 10:30

MVV Maastricht heeft zich versterkt met de 19-jarige Zackary Swanson. Hij wordt voor de periode van 1 seizoen gehuurd van ‘The Gunners’.

De laatste drie maanden trainde Swanson mee met het eerste team van Arsenal. Hij wordt in Londen gezien als groot talent. De 1.89 meter lange Zack debuteerde ruim een jaar geleden namens zijn club in de Premier League 2 in het duel met Derby County. Twee maanden geleden speelde hij een oefenwedstrijd met het eerste team van Arsenal met aan zijn zijde onder meer Mesut Özil.

De Engelsman is al sinds zijn achtste verbonden aan de voetbalacademie van de bespelers van het Emiratus Stadium. Zack kan op diverse posities op het middenveld maar ook als vleugelverdediger uit de voeten. Arsenal ziet graag dat Swanson veel aan het spelen komt en ervaring opdoet in een goede competitie. Door de goede contacten tussen Arsenal en MVV is er nu dus een akkoord bereikt.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Het weer in Limburg
woensdag 21 oktober 20:59 Zwaar bewolkt Maastricht 18.6 °C ZZW 5 Min: 12 Max: 19
Evenementen