Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Afscheidsconcert Rob De Nijs in M-theater
donderdag 10 september 10:30

Na een indrukwekkende muzikale carrière van meer dan 60 jaar neemt Rob de Nijs afscheid met zijn laatste concert: ‘Het is mooi geweest’ welk te zien is op 12 december 2020 in het M-theater.

Na een indrukwekkende muzikale carrière van meer dan 60 jaar ziet het er naar uit dat het doek definitief gaat vallen voor de volgens velen meest pure zanger van de lage landen. Nadat vorig jaar de ziekte van Parkinson bij Rob de Nijs werd vastgesteld, mag het een wonder heten dat zijn stem hier zeker niet onder te lijden heeft.

Zijn enorme muzikale drive en liefde voor het vak heeft hem zelfs nog uitgedaagd om in de herfst van zijn carrière een aantal schitterde nieuwe liedjes op te nemen. De mooiste daarvan zullen in zijn laatste theaterconcert ‘Het is Mooi geweest’ worden vertolkt. Alle grote hits en klassiekers zullen nog één keer de revue passeren. Voor het publiek nog een laatste kans om daarbij aanwezig te zijn.

Voor zijn afscheidsconcert komt Rob de Nijs op zaterdag 12 december 2020 speciaal naar het M-theater(MECC Maastricht). Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via: https://bit.ly/33b4Np3

M-theater vanaf 21 oktober t/m 31 december in MECC Maastricht

Vanaf dit najaar krijgt Maastricht een nieuwe theaterzaal erbij: M-theater. In de Zuidhal van MECC Maastricht wordt een pop-up theater gerealiseerd dat coronaproof is en veilig voor bezoekers en artiesten. Het theater biedt plaats aan 1250 bezoekers. Voor dit unieke project hebben Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht de handen in elkaar geslagen. De initiatiefnemers hopen op deze manier in de culturele sector tegemoet te komen aan de nood aan speelplekken met voldoende bezoekerscapaciteit waarbij de 1,5 meter afstand- en de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Het nieuwe M-theater zal minimaal 25 extra voorstellingen presenteren, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Het programma van het M-theater bestaat uit voorstellingen van grote, bekende namen uit de werelden van cabaret en comedy, pop, musical en show. Inmiddels hebben Najib Amhali, Nick en Simon, Jeroen van der Boom, Tineke Schouten, Patrick Laureij, VanVelzen, Het Metropole Orkest, Dutch Eagles en Pink Project hun deelname bevestigd. De deuren gaan open vanaf 21 oktober tot (vooralsnog) 31 december 2020.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

M-theater

Rob de Nijs

Het weer in Limburg
woensdag 23 september 09:23 Zwaar bewolkt Maastricht 15.3 °C ZZW 3 Min: 12 Max: 21
Evenementen