Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Monuta is er voor u. Ook in Maastricht
maandag 14 september 09:51

Na een overlijden moet als eerste de huisarts gebeld worden. Deze stelt een verklaring van overlijden op. Is iemand in het ziekenhuis of een zorgcentrum overleden? Dan neemt het personeel contact op met de arts. Daarna schakelt u de uitvaartverzorger in. De uitvaartverzorger komt dan langs om alle wensen te bespreken.

Wat u kunt voorbereiden
Voordat de uitvaartverzorger er is, is het handig om na te gaan of de overledene een uitvaartverzekering had en of er uitvaartwensen zijn vastgelegd. Kijk ook of er een testament, wilsbeschikking of donorcodicil is. Monuta kan altijd de uitvaart verzorgen, ook zonder verzekering.

Het eerste gesprek
De uitvaartverzorger zal alle praktische zaken uit handen nemen zodat u zich kunt richten op het laatste afscheid. Tijdens het eerste gesprek worden alle wensen besproken en krijgt de uitvaartverzorger een beeld bij hoe de overledene in het leven stond. De uitvaartverzorger neemt niet alleen de praktische zaken uit handen, maar denkt ook mee met het vormgeven van de laatste wensen. 

Alles voor een persoonlijk afscheid
De uitvaartverzorger komt zelf uit de regio en is daarom bekend met alle lokale mogelijkheden, zoals lokale gebruiken en afscheidslocaties. Wat betreft de catering is er veel mogelijk. Naast koffie met cake, kunt u ook kiezen om het lievelingseten of -drinken van de overledene te (laten) serveren.

Dag en nacht bereikbaar
Bel als u meer wilt weten over wat de uitvaartverzorger voor u kan betekenen. Voor het regelen van een uitvaart is Monuta bereikbaar op 043 - 363 64 86.

Het weer in Limburg
woensdag 26 januari 21:27 Zwaar bewolkt Maastricht 2.0 °C ZW 3 Min: 2 Max: 5
Evenementen