Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
De zomerafsluiter in het Geusseltbad ‘Hondenplons 2020’
maandag 14 september 14:00

Jawel, ook dit seizoen wordt in het Geusseltbad afgesloten met de befaamde ‘Hondenplons’. Na deze vreemde periode hebben onze trouwe viervoeters die lekkere verfrissende plons wel verdiend. Op zondag 20 september zijn alle honden én hun baasjes welkom om voor de laatste keer gebruik te maken van het buitenbad.

Naast een middag vol waterpret, zijn er ook diverse stands, worden er leuke foto's gemaakt en kunnen er mooie prijzen gewonnen worden in de tombola.

De entree bedraagt slechts € 1,- per hond en € 1,- per baasje, inclusief een tombolalot per toegangsticket! De ingang is gelegen aan de zijkant van het Geusseltbad, naast Grand Café Geusseltbad. De opbrengsten worden ook dit jaar weer gedoneerd aan een goed doel.

Programma:
12.00 - 13.00 uur: Plons voor kleinere honden
13.00 - 16.00 uur: Plons voor alle maten honden
15.00 - 15.30 uur: Tombola-prijsuitreiking

Aanwezige standhouders:


Tickets:
I.v.m. corona is het online reserveren van deze activiteit verplicht.
Reserveer je e-tickets 


Let op: de Hondenplons is drukbezocht en alleen geschikt voor sociale honden. Niet geschikt voor loopse honden of honden met gedragsproblemen.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

hondenzwemmen

Hondenplons

Het weer in Limburg
zondag 27 september 10:13 Zwaar bewolkt Maastricht 11.3 °C ONO 4 Min: 12 Max: 18
Evenementen