Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Schuilkeldermuseum na lange sluiting weer te bezoeken
dinsdag 15 september 08:30

Na een maandenlange gedwongen sluiting door de Corona-crisis is het in de huidige situatie en met de actuele voorschriften weer mogelijk om het ondergronds schuilkeldermuseum weer beperkt open te stellen.

Dit zal op 20 september 2020 tussen 14.00 en 16.00 uur voor het eerst gebeuren. Wel onder strikte voorwaarden en met verplichte reservering, zie onze website www.schuileninmaastricht.com .

Het is bij ons niet anders dan in de rest van de maatschappij, het wordt anders, maar het kan nu wel weer. U moet bij ons onder de grond anderhalve meter afstand houden.

Om dat goed mogelijk te maken moeten we het aantal bezoekers reduceren. U dient ook vooraf te reserveren voor een tijdblok en als u er op tijd bent, krijgt u vervolgens een half uur de gelegenheid de expositie te bekijken. Het is onze bedoeling te bekijken hoe de belangstelling zal zijn en afhankelijk van de mogelijkheden – onder andere de beschikbaarheid van de vrijwilligers – nemen we na deze openstelling in overweging de openstellingsuren te verruimen of eventueel een of meerdere zondagen extra open te gaan.

Per bezoek kunnen we maximaal 2 bezoekers toelaten en als alle tijdsblokken zijn gereserveerd hebben we geen mogelijkheid om niet aangemelde bezoekers te ontvangen of om tijdsblokken toe te voegen. Kijk voor meer informatie en de reserveringskalender op: https://schuileninmaastricht.com/reservering/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 23 september 07:21 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 11.3 °C ZZW 3 Min: 12 Max: 21
Evenementen