Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bubbel wandeling voor baasje en hond
woensdag 16 september 12:00

Baasjes en honden zijn zondag 20 september van harte welkom op de eerste bubbel wandeling in Lanaken. De wandeling is volledige in het mooie Nationaal park der Lage Kempen over een afstand van 5 km en 9 km.

Start en aankomst zijn op het recreatiepark De Krieckaert in Lanaken. Nadien zijn baasje en hond van harte welkom op het terras van de hondenbar, lekkers voor baasje én hond.

We willen er in Coronatijd vooral een gezellige dag van maken voor baasje en hond, een beleving voor baasje én hond. Zo ontvangt het baasje bij de start een fluo vest en een te personaliseren borstnummer (met de naam van de hond op). Aan de aankomst ontvangt elke hond een mini cup cake van the barking bakery uit Londen, cup cakes speciaal ontwikkeld voor honden. Nadien kunnen de baasjes en honden nog nagenieten in de hondenbar. Een concept met lekkers voor baasje en hond.

Deze productie voldoet aan de geldende regels corona, dat ook vooraf is gemeld en goedgekeurd door de gemeente Lanaken. Zo worden er maximaal 350 mensen toegelaten in 5 verschillende start momenten. Zeer belangrijk om te melden is dat tickets ENKEL online kunnen besteld worden, ter plaatse tickets kopen in om veiligheidsredenen niet mogelijk. De link naar de ticket reservatie vind je op onze website www.hondenbar.be   Momenteel is nog een 30% van de tickets beschikbaar.

Het concept hondenbar staat voor lekkers en op maat van de hond ontwikkelde producten met mensen uitzicht. Zo verkopen wij hondenbier blond en bruin, dit is uiteraard geen bier maar extracten van kip of rund aangevuld met vitaminen en mineralen. Idem voor de frietjes met Mayo, pizza, cup cakes, popcorn en zoveel meer. Ze hebben het uitzicht, maar zijn een snack voor de hond.

Menu van de chef….voor de hond!

Nieuw in 2020, een mooi bord al zou het in de betere brasserie voor de mens zijn. Maar vooral een gezonde maaltijd. De basis is 100 gr. verse maaltijd (gestoomde kip met groentjes) geperst in een ronde kap vorm. Verder afgewerkt met plakjes van hartjes kippenworst. Tot slot overgoten met een likje zalmolie, koekgruis, een schijfje banaan en halve aardbij. Op de eerdere evenement een groot succes.

Inschrijven kan nog tot vrijdag 23.59 uur en enkel online via www.hondenbar.be Voor de prijs moet je het zeker niet laten. Voor de baasjes is inbegrepen: de online ticket fee, verzekering, fluo vest en borstnummer voor € 6. Voor de honden, met inbegrip van de mini cup cake € 4. Een menu van de chef voor de hond kan mee gereserveerd worden voor slechts € 5. 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Hondenwandeling

Het weer in Limburg
zaterdag 24 oktober 10:11 Zwaar bewolkt Maastricht 13.0 °C ZZW 4 Min: 10 Max: 15
Evenementen