Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Herinnering: Nachtafsluitingen Noorderbrug en Viaductweg
dinsdag 22 september 08:30

Voor het plaatsen van nieuwe bewegwijzeringsborden is in de avond en nacht de Noorderbrug volledig in beide rijrichtingen afgesloten.

De Viaductweg is afgesloten tussen de Noorderbrug en kruising Meerssenerweg in beide rijrichtingen. Verkeer kan geen gebruik maken van de fly-over over de Meerssenerweg. Het weggedeelte van de Viaductweg tussen Geusselt en Meerssenerweg blijft beschikbaar.

Nachtafsluitingen

De nachtafsluitingen voor gemotoriseerd verkeer duren van 21.00 uur tot en met 6.00 uur op de volgende data:

dinsdag 22 op woensdag 23 september

woensdag 23 september op donderdag 24 september

Reservedatum indien nodig donderdag 24 september op vrijdag 25 september

Omleidingen

Verkeer komende vanuit het noorden over de N2 of Meerssenerweg, en vanuit het oosten over de Terblijterweg, zal via de N2 tunnelbuis van de Koning Willem Alexandertunnel en Kennedybrug worden omgeleid naar de westzijde van Maastricht.

Verkeer komende vanaf de Noorderbrug en Bosscherweg zal worden omgeleid via de Maasboulevard tunnel en de Kennedybrug naar de oostzijde van Maastricht.

Fietsers en voetgangers kunnen, mogelijk met een kleine vertraging, tijdens de nachtwerkzaamheden wel gebruik blijven maken van de Noorderbrug.

Zoekverkeer

Sinds de ingebruikname van de vernieuwde Noorderbrug ongeveer 2 jaar geleden is de nieuwe verkeerssituatie gemonitord. Ook na een gewenningsperiode is er nog steeds veel zoekverkeer en de daarmee samenhangende gevaarlijke verkeerssituaties te zien op en rond de Noorderbrug en de Viaductweg. De nieuwe bewegwijzering helpt het verkeer bij het tijdig voorsorteren en het vinden van de juiste weg.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zondag 25 oktober 12:29 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 12.1 °C ZZW 4 Min: 12 Max: 14
Evenementen